Hantverk

Jag heter Emma, och det är jag som står bakom Knippen av Blommor. Att dagligen arbeta med blommor, att  förmedla och hela tiden utveckla ett hantverk, är en av mina allra största passioner och drivkrafter. Att känna dofterna, se formerna, hitta tekniker för att blommorna ska komma till sin fulla rätt och utvecklas till sina mest optimala och perfekta varanden, det är vad jag brinner för om dagarna. Jag har vigt hela mitt liv åt branschen och har alltid vårdat, värnat om och hållit hantverket varmt om hjärtat.


Jag påbörjade mitt yrke med gesällbrev och har sedan tävlat med stora framgångar. Jag har själv varit en del av Sveriges domarkår och hållit i ett flertal utbildningar inom floristbranschen. Alltid med en glödande passion för att förmedla och utveckla hantverket.


Knippen av blommor är vi mycket stolta över vårt hantverk, och vi förmedlar gärna våra kunskaper och erfarenheter vidare till våra kunder. Vi hjälper till med bröllop, begravningar och olika events, men hjälper dig förstås också att hitta den rätta, dagliga blommar till någon du håller av eller till dig själv.